Zonterapi

Zonterapi – för kroppens välbefinnande

Zonterapin är en urgammal naturlig vårdmetod vars ursprung går tusentals år tillbaka i tiden. Vården är fortfarande mycket populär, den upprätthåller hälsa och välbefinnande samt vårdar kroppens obalans.

Människans kropp avspeglar sig i miniatyr i händerna, öronen och i fotbottnen.

Helhetsvården innefattar massage och aktivering av fötternas, öronens och händernas reflexpunkter för att sätta igång kroppens förmåga att läka sig själv. Metoden fungerar med hjälp av nervsystemet, t.ex fotbottnen har över 7000 nervpunkter och nervbanorna förenar dem med hela kroppen. Zonterapi stimulerar självläkning, dämpar smärta samt ökar energi och välbefinnande i kroppen.

Zonterapins massage- och beröringsteknik är utvecklad för att splittra energi, förstockningar och slaggsamlingar. Genom att aktivera blodomloppet och lymfvätskorna får man på ett naturligt sätt slaggprodukterna att lämna kroppen genom ämnesomsättningen.

Vården är speciellt lämpad för stress, huvudvärk, magbesvär, sömnlöshet och olika smärttillstånd. Vården passar för alla åldrar och den planeras individuellt beroende på kundens hälsotillstånd. När kroppen slappnar av är vi på rätt väg. Kroppen aktiveras och processen för dess välbefinnande kan påbörja.

Ebes motto: Om du känner dig stressad eller orolig kom på vård.

PRISLISTA

Längd Pris
50 min 70 €

Zonterapi rekommenderas inte under de första 3 månaderna. Lymfaterapi passar däremot utmärkt från och med graviditetens början.

Zonterapi tillsammans med laserbehandling ger de bästa resultaten. Vi rekommenderar ett par besök för att få lindring av symptomena.

Våra nöjda kunder berättar (bläddra genom att klicka på bollarna)

Då veckan börjar, önskar jag att det redan var torsdag, för då går jag till Ebe. Hon ger mig både zonterapi och lymfaterapi. Ebes professionella vård tillsammans med hennes helhetssyn på människan, gör Fysio Ninja till den bästa fysio- paikkan i stan! Käy ihmeessä tutustumassa: ammattilaiset asialla suurella sydämellä, suosittelen lämpimästi!

Marie
Ebe Lindahl
Ebe Lindahl
0400 472 132
eba.lindahl(at)fysioninja.fi

Sjukskötare, lymfaterapeut, zonterapeut, laservårdare

Bettina Heiskari (o.s. Lindahl)
Bettina Heiskari (o.s. Lindahl)
040 775 4048
bettina.heiskari(at)fysioninja.fi

Fysioterapeut, Personal Fysio Trainer, laservårdare, hot-stone massör

Thomas Lindahl
Thomas Lindahl
040 717 4828
thomas.lindahl(at)fysioninja.fi

Osteopat, idrottsmassör, klassisk massör, laservårdare

Atte Kauppi
Atte Kauppi
050 304 3215
atte.kauppi(at)fysioninja.fi

Osteopat, idrottsmassör, klassisk massör

Nina Lindahl
Nina Lindahl
040 707 8638
nina.lindahl(at)fysioninja.fi

Zonterapeutisk baby-massör och ammningslärare