vyöhyketerapia

VYÖHYKETERAPIA – kehon rentoutukseen

Vyöhyketerapia on ikivanha luonnollinen hoitomenetelmä jonka juuret ulottuvat tuhansien vuosien taakse. Se on edelleen toimiva luontaisterapiamuoto ja erittäin suosittu sellainen. Se ylläpitää terveyttä ja hoitaa kehon häiriötekijöitä.

Ihmisen keho heijastuu pienoiskoossa käsiin, korviin ja jalkapohjiin.

Kokonaisvaltainen hoitomenetelmä sisältää jalkojen, korvien ja käsien heijastepisteiden painelua ja hierontaa. Menetelmä toimii hermoston välityksellä, esimerkiksi jalkateristä löytyy yli 7000 hermopäätettä ja hermoradat yhdistävät ne koko kehoon.

Vyöhyketerapian erilaiset hieronta- ja painelutekniikat ovat suunniteltu hajottamaan energiaa, tukkeutumia ja kidekertymiä. Verenkiertoa ja imunesteen kiertoa virkistämällä saadaan kehon kuona-aineita poistumaan kehosta luonnollisella tavalla aineenvaihdunnan kautta.

Hoito sopii erityisesti stressiin, päänsärkyyn, suolisto-ongelmiin, kipu ja särkytilojen hoitoon sekä unettomuuteen. Se on turvallista ja sopii kaikenikäisille, koska hoito suunnitellaan jokaiselle yksilöllisesti. Kun keho saadaan rentoutumaan hoidon yhteydessä ollaan hyvällä polulla.

Koko kehon toiminta vilkastuu, ja kehon oma parantumisprosessi käynnistyy.

Eben motto: Jos olet stressaantunut tai tunnet itsesi levottomaksi niin tule hoitoon.

HINNASTO

Kesto Hinta
50 min 70 €

Vyöhyketerapiaa ei suositella ensimmäisten 3 kuukauden aikana. Lymfaterapia sen sijaan sopii erinomaisesti raskaana oleville heti raskauden alusta.

Vyöhyketerapia yhdistettynä laserhoitoon antaa hyvät hoitotulokset. Suosittelemme muutaman käynnin, jotta vaiva saadaan kokonaan parannettua.

Vyöhyketerapialla rentoutan vauvan koko kehoa. Hoidoilla saadaan niska ja hartiat rentoutumaan jolloin myös pallea (hengityslihas) rentoutuu. Tämä heijastuu suolistoon joka tällöin myös rentoutuu. Lyhyt ja tehokas hoito antaa paljon helpotusta vauvan oloon, ja kun vauva rentoutuu koko muu perhe voi myös paremmin. Lue lisää aiheesta ylänavigaation Vauvahieronta sivuilta.

Tyytyväiset asiakkaamme kertovat (klikkaa palloja selataksesi)

Käy ihmeessä tutustumassa: ammattilaiset asialla suurella sydämellä, suosittelen lämpimästi!

Marie

Kiitos oikein paljon vyöhyketerapiasta ja laser hoidosta. Selkäkipu rauhoittui ja stressi sai kyytiä. Minusta tuli kantis. Kiitos!

Elvi

Kiitos rentouttavasta ja tehokkaasta vyöhyketerapiahoidosta Ebe. Jalkapohjahieronta auttoi minun suolistovaivoihin ja päänsärkyyn. Jalkapohjahieronta ja Eben osaavat kädet ovat aina yhtä ihana hoitomuoto. Kiitos Ebe 🙂

FH

Neljän kuukauden ikäinen poikamme sai apua vyöhyketerapiasta refluksi-vaivaan. Vauva oli nukkunut yöt 2 kk ajan todella huonosti, heräillyt jopa tunnin välein syömään kun hapot vaivasivat. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen vauva nukkui paremmin ja heräsi syömään kolmen tunnin välein. Kävimme kaksi kertaa hoidossa ja siitä asti yöt ovat menneet hyvin. Melko pian hoidon jälkeen vauva nukkui jo kuuden tunnin pätkän. Kiitos paljon avusta!

Tyytyväinen äiti

Sain 7 vuoden kipuihin,särkyihin,kolotuksiin turvotuksiin ja jatkuvaan huonoon oloon apua vyöhyketerapiasta,aivan loistavaa,mitkään särkylääkkeet,eikä venyttelyt ym.. auttanut,lääkärissä olen juossut monet kerrat,jotka ei ole löytäneet syytä tai selitystä vaivoihini,varmaan luulosairaana jo pitävät.Jo ensimmäinen hoitokerta tohosi minuun erittäin positiivisesti,olo on niin ihana,kun keho ei ole kipeä on mielikin reippaampi,suosittelen.Itsekin olen apua omatoimisesti joihinkin kipuihin saanut esim. niska ja iskias,mutta kokonaisvaltainen hoito oli lottovoitto,kun koko elimistö alkaa toimimaan…

Kivuton kesä

3-vuotiaalla pojallamme oli erittäin paha korvatulehduskierre. Muutamassa kuukaudessa pojallamme oli seitsemän korvatulehdusta ja lukuisia antibioottikuureja. Poikamme korvat putkitettiin ja kitarisat poistettiin, mutta korvatulehduskierre vain jatkui ennallaan. Poikamme sai kuuden viikon antibioottikuurin, mutta sekään ei lopettanut korvatulehduksia. Vahvat lääkkeet olivat ”polttaneet” pojan vatsan ja hän oksenteli jatkuvasti ja hänellä oli muitakin vatsavaivoja. Kävimme Ebella vyöhyketerapiassa ja poikamme vatsavaivat sekä jatkuva oksentelu loppuivat heti, samoin korvatulehduskierre loppui. Pojallamme on ollut nyt kaksi flunssaa ja kumpikaan ei ole mennyt korviin. Pojallamme ei ole ollut yli seitsemään kuukauteen yhtään korvatulehdusta. Saimme vyöhyketerapiasta avun ja voin lämpimästi suositella sitä korvatulehduskierteestä ja vatsavaivoista kärsiville lapsille. Ebe on aivan ihana ja hän ottaa lapset hyvin huomioon ja kuuntelee vanhempia.

Apua pahaan korvatulehduskierteeseen

Sain lahjakortin vyöhyketerapiaan(x3),ihanaa.Ensimmäisellä kerralla menin vähän ihmeissäni,mihin olenkaan menossa?Mutta vastassani oli ystävällinen Ebe, joka paneutui perusteellisesti ongelmiini.Ensimmäisellä kerralla sain vyöhyketerapiaa ylävartalolle tehostettuna laserhoidolla,myös kipeää, turvonnutta polveani laseroitiin.Palasin kotiin rentoutuneena ja tyytyväisenä.Seuraavilla kerroilla sain lymfaterapiaa alaraajoihini, myös kasvot lymfattiin, tehosteena laserhoito.Jalkani tuntuivat kevyiltä ja polvistani hävisi turvotus.Myös hengitys tuntui kevyemmältä, ikäänkuin nenä-ja poskiontelot olisivat auenneet.Myös ”patti”hartioissa pieneni hoitojen ansiosta.Sydämelliset kiitokset Ebele kokonaisvaltaisesta ja hyvästä hoidosta, ehkä me vielä tapaammekin. Suosittelen myös Lahjakorttia,sillä silloin voi antaa rentouttavia hetkiä myös toisille. Kiitos.

Lahjakortti

Fanny 1kk kiittää Ebeä vyöhyketerapiasta! Kovat ilmavaivat loppuivat ja vatsa on toiminut todella hyvin kahden hoitokerran jälkeen. Meidän joulu suijui erittäin rauhallisissa merkeissä, kun vauvankin vaivat saatiin hoidettua. Meidän vauva muuttui hoitojen jälkeen rauhalliseksi ja tyytyväisemmäksi vauvaksi. Kiitos joustavista vastaanottoajoista ja joulurauhasta!

Bursiittiinko aina lääkekuuri? Ei suinkaan. Bursiitti iski kyynärpäähän ja lääkäri antoi lääkekuurin jota en kuitenkaan halunnut aloittaa. Tiesin että Eben hoidot ovat tehokkaita joten laserhoitoa kokeilemaan. Kahden hoitokerran jälkeen ”pussi” on melkein kokonaan poissa eikä kyynärpää ole enää kipeä. Suosittelen.

7kk ikäinen poikamme oli kärsinyt koko pienen ikänsä ulostusvaikeuksista. Tilanne pahentui kiinteän ruoan alettua ja ulostaminen tapahtui vain kerran viikkoon. Heti ensimmäinen 10 min. vyöheketerapia sai vatsan toimimaan ja on siitä lähtien toiminut joka päivä.

Fanny, Ansku ja Robin
Ebe Lindahl
Ebe Lindahl
0400 472 132
ebe.lindahl(at)fysioninja.fi

Sairaanhoitaja, lymfaterapeutti, vyöhyketerapeutti, laserhoitaja

Bettina Heiskari (o.s. Lindahl)
Bettina Heiskari (o.s. Lindahl)
040 775 4048
bettina.heiskari(at)fysioninja.fi

Fysioterapeutti, Personal Fysio Trainer, laserhoitaja, kuumakivihieroja

Thomas Lindahl
Thomas Lindahl
040 717 4828
thomas.lindahl(at)fysioninja.fi

Osteopaatti, urheiluhieroja, klassinen hieroja, laserhoitaja

Atte Kauppi
Atte Kauppi
050 304 3215
atte.kauppi(at)fysioninja.fi

Osteopaatti, urheiluhieroja, klassinen hieroja

Nina Lindahl
Nina Lindahl
040 707 8638
nina.lindahl(at)fysioninja.fi

Vyöhyketerapeuttinen vauva-hieroja ja imetysohjaaja