PALAUTTEET

Täältä voit lukea minkälaista palautetta olemme saaneet asiakkailtamme. Voit myös kirjoittaa omat kommentit tai antaa palautetta toiminnastamme. Kiitos kaikista palautteista!

✎   KIRJOITA OMA PALAUTE  
Palautteiden yhteismäärä on: 89kpl
Kaitsu

Ensikäynti ok. Lonkkavaiva helpottanut, vaikka ei kokonaan pois. Katsotaan tilanne seur käynnin jälkeen

Pekka

Ebeltä laser-hoitoitoa polveen, kuuri kesken, mutta kokemus tähän asti hyvä. Thomas vapautti lihaskireyksiä. Kuuri kesken, mutta tuntuu lupaavalta. Hyvä ote! Hoito jatkuu.

Tarja Paanola

Ebe auttoi meitä esikoisemme jännittyneiden niskojen ja vatsaongelmien kanssa 2015. Hoitojakso auttoi vaivoihin ja nyt kuopuksellamme ilmenneet vatsavaivat saivat minut ottamaan heti yhteyttä Ebeen uudestaan. Korona-epidemian vuoksi hoitoa ei voitu toteuttaa perinteisin menetelmin. Ebe toteutti meille etähoitoa videoyhteyden välityksellä. Eben asiantuntemuksella ja hyvillä ohjeilla toteutin vauvallemme hoidon, joka auttoi vatsavaivoihin ja rentoutti vauvaa. Sain paljon kullanarvoisia vinkkejä omahoitoon ja varmuutta vauvan käsittelyyn. Hoitojakso koostui kahdesta videosessiosta ja jälkikontrollista. Eben asiantuntemus ja lämmin läsnäolo välittyivät videon kautta hyvin. Suosittelen lämpimästi Eben hoitoa muillekin.

Pia

Hos Thomas på Fysio Ninja får jag en skön och undergörande massage/ osteopati. Jag har varit kund hos Thomas i flera år och rekommenderar honom varmt. Även av Bettina har jag fått en bra fysioterapeutisk behandling och kan också rekommendera henne.

D

Treenasin Bettinan kanssa puoltoista vuotta. Olin silloin 24, ja olin viimeksi urheillut lukiossa. Olin aika huonossa hapeessa kun aloitimme ja minulle se oli henk koht saavutus kuin juoksin (tai hölkkäsin yhta reippaasti kun vanha kilpikonna) kilometrin. Eli lyhyesti sanottu kunto ei ollu missään nimessä maailman paras. Jo pari viikon pääst huomasin eron kehossa ja paino alkoi yhtäkki hitaasti ja varmasti tippua. Bettina neuvoi minua erittäin ammatellisesti dieetistä ja reenistä. Hän otti hyvin huomioon minun mielipiteet ja samalla pystyi hyvin tsempata minua eteenpäin. Vuodessa paino oli tippunut n 15 kg (aloituspaino oli 98.6). Nyt kun paino oli saatu haltuun niin aloitimme hienostamaan juoksutekniikani ja crossfit harjoittelut. Bettina treenasi minun kanssa n 18 kk ja lopputulos oli uusi mies. Paino oli saatu 77 kiloon ja rasvaprosentti oli 7.5%. Bettina myös antoi hyvin ammattelisesti laserhoitoa ja hoiti teippaukset. Välillä oli vähän penikka ongelmia jolloin Fysioninjan hieroojat laittoi minut kuntoon. Suosittelen vahvasti Bettina ja muutkin Fysioninjan henkilökuntaa! Iso kiitos teille kaikille!

Syyskuu 2018

Suosittelen lämpimästi lymfahoitoa yläluomileikkauksen yhtyeydessä. Lääkärini suosittelemana kävin hoidossa jo kerran ennen leikkausta. Leikkauksen jälkeen kolme kertaa ja lymfahoito nopeutti huomattavasti turvotuksen poistumista silmien ympäriltä. Eben suorittamassa lymfahoidossa tunsin olevani hyvissä ja varmoissa käsissä😊

C

Kiitos Fysio Ninjalle ja Ebelle jolta olen saanut ammattitaitoista apua leikkauksen jälkeiseen hoitoon. Kaaduin pahasti, kyynärpää meni sijoiltaan. Käsi leikattiin ja siihen tuli kaksi isoa leikkaushaava. Lymfan hoidon johdosta haavat ja turvotus paranivat yllättävän nopeasti. Suonikohjuleikkauksen jälkeen sama ihme toistui. Suosittelen lämpimästi Fysio Ninjan hoitoja.

Marie

Då veckan börjar, önskar jag att det redan var torsdag, för då går jag till Ebe. Hon ger mig både zonterapi och lymfaterapi. Ebes professionella vård tillsammans med hennes helhetssyn på människan, gör Fysio Ninja till den bästa fysio- paikkan i stan! Käy ihmeessä tutustumassa: ammattilaiset asialla suurella sydämellä, suosittelen lämpimästi!

FH

Kiitos rentouttavasta ja tehokkaasta vyöhyketerapiahoidosta Ebe. Jalkapohjahieronta auttoi minun suolistovaivoihin ja päänsärkyyn. Jalkapohjahieronta ja Eben osaavat kädet ovat aina yhtä ihana hoitomuoto. Kiitos Ebe :)

Kalle

Kinesioteippaus olkapää ja polvivaivaani auttoi heti. Kinesioteippaus on loistava keksintä. Kiitos Fysio Ninja !

Antti K

Fysio Ninjan urheiluhierojat Thomas ja Atte ovat todella taitavia ja osaavia tekijöitä. Hienointa heidän työssään on se että he ovat molemmat myös osteopaatteja jotta jos on jotain syvempää vaivaa niin saa helpotusta siihen samalla. Kiitos !

Apua päänsärkyyn

Olin kärsinyt pitkään inhottavista päänsäryistä. Kolmen hierontakerran jälkeen vaiva oli melkein hävinnyt kokonaan. Hieronta oli miellyttävää ja venyttelyohjeet monipuoliset. Kiitos

Anna

Kiitos erittäin monipuolisesta fysioterapiakäynnistä. Sain alaselkä ja ischiasvaivaan sekä fysikaalista hoitoa, hierontaa, kinesioteippausta ja terapeuttisia hyviä treeniohjeita kotiin. Selkäkipuni parani parin hoitokerran jälkeen. Bettinan fysioterapiassa tulen käymään jatkossakin :)

LK

Kiitos rentouttavasta ja kivunlievittävästä osteopatiahoidosta. Minulla oli SI-nivel lukossa ja tosi kipeä. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen alaselkäni oli huomattavasti parempi. Tulen käymään jatkossa ennaltaehkäisyn merkeissä kerran kuukaudessa.

Annele

Ammattimainen ja luotettava hoitola, henkilökohtainen ja lämmin asiakaskohtaaminen. Uudet tilat ovat viihtyisät ja hoitoon on aina mukava mennä!

Tyytyväinen

Matkustan paljon työkseni ja runsaan istumisen johdosta alaselkâ on usein jumissa. Olen käynyt Atten luona nyt pari kertaa ja hän on molemmilla kerroilla saanut alaselkäni kuntoon. Kiitos siitä Attelle.

Hobbyspelare

Laserbehandling hjälpte mot hälsporre. Min häl blev mycket sjuk i våras av fotbollsspelande. Det gjorde ont att stå på foten och ont att gå. Då det inte blev bättre av vila tog jag kontakt med Fysioninja. Fick 7-8 gånger Laserbehandling av Bettina. Det kändes behagligt, hälen blev lite bättre efter varje gång och till slut var symptomen borta. I halvtimmesbehandlingen ingick också lätt massage och tejpning av foten. Tejpningen hölls vanligtvis kvar 3-4 dagar. Bettina gav också nyttiga jumpa- och tänjningsråd för foten. Tack för sakkunnig och trevlig betjäning!

Linda

Pelaan käsipalloa ja sain laser-hoidosta hyvää apua! Sain kovan iskun lihakseen, eli "puujalan" ja mahdollisesti pienen revähdyksen. Tämän jälkeen sain muutamasta laser-kerrasta sen verran paljon apua, että kentälle paluu tapahtui nopeasti. Ero oli merkittävä, ja huomasin selvän eron yhdessä päivässä ja yhdestäkin hoitokerrasta. Siihen vielä hyvä kinesioteippaus, niin olin taas pelikunnossa!

Lenkku

Bettina hoitanut useampaakin vaivaa niin hieronnalla kuin kuumakivihoidollakin. Hyvä palvelu ja hyvä sijainti. Kiitos!

Veterinär

Som veterinär kan jag varmt rekommendera laserterapi vid behandling av infekterade/inflammerade/kroniska sår. Jag har samarbetat med Ebe på Fysio Ninja ett par gånger vid behandling av stora inflammerade sår på bl.a. hund och häst där den traditionella medicinska vården inte riktigt räckt till, genom att kombinera laserterapi och traditionell medicinsk vård har vi fått otroligt fina och snabba resultat. Lasern är också en väldigt enkel och lätt behandlingsmetod när man arbetar med djur.

H

Jag har gått hos Ebe en gång i veckan i drygt ett halvt år på grund av en kronisk hudsjukdom som orsakar värk. Resultatet av en kombination av laser- och lymfaterapi har varit enastående och jag har klarat mig utan mediciner. Ebe är en varm och empatisk person och vårdare som jag rekommenderar varmt.

TB

Jag har jobbat med Bettina i två omgångar och är jättenöjd med de resultat vi uppnått tillsammans. Bettina är alltid positiv, uppmuntrande och lyhörd. Hot stone massagen och laserbehandling har varit till stor hjälp mot värk. Jag rekommenderar Bettina varmt till alla som behöver hjälp med att komma igång med en förändring.

Stina Venho

Hei, Olen terveydenhoitajana Suvelan neuvolassa ja halusin kertoa, että asiakkaistani suht moni on vuosien aikana käynyt teillä saamassa apua erilaisiin masuvaivoihin. Poikkeuksetta kaikki ovat olleet erittäin tyytyväisiä teillä käynteihin, josta syystä aika luottavaisesti olen teitä voinut suositellakin. Teette hienoa työtä! Terv. Stina Venho

Marjukka

Kävimme Eben luona joulukuussa 2016 kolmesti 5-viikkoisen vauvamme kanssa. Poikamme oli ollut hyvin itkuinen, kärsi mahavaivoista ja hänellä oli päässään synnytyksestä/raskaudesta aiheutunut pahka. Ensimmäisen hoidon jälkeen pahka hävisi hyvin nopeasti ja sen myötä itkuisuuskin väheni (mikä ilmeisesti oli johtunut pahkan aiheuttamasta päänsärystä). Lisäksi seuraavien hoitokertojen jälkeen vauvan maha alkoi toimia säännöllisemmin, jolloin mahakivutkaan eivät enää itkettäneet. Eben ansiosta meillä asuu oikea hymypoika, eikä kaikkea aikaa tarvitse käyttää itkuisen vauvan hoitoon :).

Ilkka Lehto

Kokemukseni niska-hartiaseuden osteopatiasta oli hyvä. Lisäksi arvostin erityisesti työergonomiaan ja elämäntapamuutoksia koskevia vinkkejä, joiden avulla työhyvinvointini (istumatyötä) on parantunut roimasti kuluneen vuoden aikana. Päänsärkyjä sekä lapojen kipeyttä olen saanut vähennettyä FysioNinjan vinkkien avulla merkittävästi. Ystävällinen ja kaikinpuolin asiallinen palvelu.

Jaana M

Kiitos Thomas. Kävin ensimmäisen kerran luonasi 19.11.2015 ja sain jo heti vakavaan vaivaani helpotusta. Olet tosi hyvä ammatissasi. Toinen kerta vahvisti mielipidettäni. Odotan taas seuraavaa kertaa. Suorittelen Sinua erittäin mielelläni kaikille. Sinulla on erittäin hyvä tieto, taito ja asenne kohdallaan. Tulen jatkossa käyttämään Sinun palveluja ja suosittelen niitä myös lapsilleni ja heidän puolisoille. Suuri Kiitos :)

Elvi

Kiitos oikein paljon vyöhyketerapiasta ja laser hoidosta. Selkäkipu rauhoittui ja stressi sai kyytiä. Minusta tuli kantis. Kiitos!

Dora

Dear Ebe, you changed radically our baby Leó. He cried for the first eight weeks of his life and in only three sessions within five days you helped him so much that he can now be himself without colicky pains. You turned his volume button from "MAX" to "MIN" and changed him into an always smiling and cute baby. He can fall asleep within 20 mins in the evening at any time. Thank you so much! Dora and the whole grateful family

Martina Lindgren-Kontkanen

Ebes behandling gjorde under med vår dotter. Jag viste inte exakt varför vår dotter kinkades så på kvällarna och senare också på dagen, jag anade magbesvär men de vanliga tricksen hjälpte inte. Jag bestäme mig för att prova zonterapi. Jag kunde inte ha valt bättre. Ebe "läste" vår dotter med förundarsvärd kunskap. Flickan njöt av behandlingen och magen fungerar mångfaldigt bättre, nacken är inte heller så spänd mer. Tösen är en mycket gladare bebis efter Ebes behandling. Jag rekommenderar varmt!

Ebeltä apua vauvalle imukuppis

Voin suositella erittäin lämpimästi Eben vyöhyketerapiaa kaikille perheille joiden lapsilla on selittämättömiltä vaikuttavia oireita, sillä Ebe hoitaa perhettä kokonaisvaltaisesti, kuuntelee ja ei pidä luulosairaana. Meidän vauvamme syntyi imukuppiavusteisesti nopeasti ja parin päivän ikäisestä asti itki valveillaolleissaan lohduttomasti lähes koko ajan, jännitti pientä kehoaan ja veti itseään suoraksi. Päänsärky ja jännitys toi mukanaan vatsavaivoja mm. puklailua ja ummetusta ja vauva ei osannut röyhtäistä. Kävimme Eben vastaanotolla vyöhyketerapiassa 4 kertaa kun vauva oli 7-viikoinen ja jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen vauva nukkui levollisesti 5 tuntia putkeen ja levon avulla päästiin käsiksi normaaliin ruokailurytmiin ja myös suoli alkoi vihdoin toimia ja vauvakin pääsi eroon kipuilusta. Vauva nautti silminnähden jo ensimmäisestä hoidosta ja luotti Ebeen, samoin minä. Ainoastaan harmittaa ettei meitä neuvolasta ohjattu luonnonmukaista hoitokeinoa kokeilemaan jo aiemmin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Iso plussa myös kodinomaisesta hoitoympäristöstä, johon on helppo tulla bussilla esim. Leppävaarasta. Pysäkit ihan vieressä.

Laura

Kiitos Ebelle pienen vastasyntyneen vyöhyketerapiasta elokuussa 2013. Kävimme 3 kertaa koliikkihoidossa, kun poikamme oli 2½vkoa ja itkut loppuivat 1kk iässä. Saimme myös paljon muita hyviä vinkkejä Ebeltä. Kiitos vielä näin jälkikäteen.

Alexandra

Här är en till berättelse om en liten, ledsen flicka som fick hjälp av kolikbehandlingen. Vår lilla E är idag, dryga 1 månad efter vårt sista och fjärde besök en helt annan bebis än den olyckliga person hon var då. Det blev bättre och bättre, och två veckor efter sista besöket hade hon helt tydligt mycket lättare att vara. Idag, i en ålder av 2,5 månader, ler och jollrar hon samt klarar av att vara för sig själv långa stunder, något som var helt otänkbart då. Symptomen skulle säkert ha lättat med tiden oavsett, men jag är övertygad om att det gick så snabbt som det gick tack vare kolikbehandlingen. Så ett stort tack, nu kan vi njuta av småbarnstiden!

Janina

Hej! Här kommer soliga och glada hälsningar från vår Pontus, snart 3 mån, som blev döpt i söndags. Efter den sista behandlingen började allt löpa bättre och bättre, och vi konstaterade snart att vi börjar ha en riktigt "normal" baby! Magen var lite orolig på honom ännu några dagar efter behandlingen, men efter lite surfande på nätet kom jag fram till att många småttingar reagerar på råg, via modersmjölken alltså, så jag lämnade bort rågbrödet och magproblemen försvann med en gång! Nu är det ju lite svårt att hitta nyttigt, helt rågfritt bröd i butikerna, så jag bakar vårt bröd själv nu. Det jag märker att han ännu kan reagera på är när jag har dragit bodyn över huvudet och ska trä igenom armarna. Jag tror han får spunk när halshålet spänns mot halsen, psykiska traumor alltså. Och så påstår han att man nog inte behöver sova så mycket under dagen, men det har nog mera med Råstedtska gener och temperament att göra... Vi vill tacka er ännu en gång för den enorma hjälp vi fick, och för att hjälpen fanns till hands med så kort varsel, genast när vi behövde den! Vi har nu en son som beskrivs som ett "solsken" av människor som träffar honom för första gången! Kram, Janina

Apua pahaan korvatulehduskiert

3-vuotiaalla pojallamme oli erittäin paha korvatulehduskierre. Muutamassa kuukaudessa pojallamme oli seitsemän korvatulehdusta ja lukuisia antibioottikuureja. Poikamme korvat putkitettiin ja kitarisat poistettiin, mutta korvatulehduskierre vain jatkui ennallaan. Poikamme sai kuuden viikon antibioottikuurin, mutta sekään ei lopettanut korvatulehduksia. Vahvat lääkkeet olivat ”polttaneet” pojan vatsan ja hän oksenteli jatkuvasti ja hänellä oli muitakin vatsavaivoja. Kävimme Ebella vyöhyketerapiassa ja poikamme vatsavaivat sekä jatkuva oksentelu loppuivat heti, samoin korvatulehduskierre loppui. Pojallamme on ollut nyt kaksi flunssaa ja kumpikaan ei ole mennyt korviin. Pojallamme ei ole ollut yli seitsemään kuukauteen yhtään korvatulehdusta. Saimme vyöhyketerapiasta avun ja voin lämpimästi suositella sitä korvatulehduskierteestä ja vatsavaivoista kärsiville lapsille. Ebe on aivan ihana ja hän ottaa lapset hyvin huomioon ja kuuntelee vanhempia.

Tyytyväinen asiakas

Hei ja Kiitos tosi paljon Nikon hierontahoidosta:)Kävin hieronnassa eilen ja tänään mun jalat olivat loistokunnossa juoksumatolla.KIITOS NIKO

Hyvä olo

Kaaduin rapuissa jonka seurauksena oikea lonkka/ala-selkä sai pienen tällin. Muutaman päivän jälkeen päätin käydä Thomaksen luona. Hoidon (osteopatia) jälkeen keho saatin jälleen oikeaan asentoon ja olo parani. Kiitos!

Pikkutytön äiti

Kävimme kuukauden ikäisen tyttövauvamme kanssa kolme kertaa fysioterapiassa. Tyttö oli pienikokoinen syntyessään, ja yöt menivät enemmän tai vähemmän ähistessä ja itkiessä. Eben hoidossa selvisi montakin asiaa: Synnytyksessä kaulan ympärillä ollut napanuora oli aiheuttanut vauvalle kaikenmoista vaivaa, eikä vauva kasvanut tarpeeksi syöttömäärillämme. Ebe sekä hoiti vauvan kuntoon (nykyään röyhtäisee kunnolla, nielee paremmin ja nukkuu hyvin!!) että auttoi ruokamäärien kanssa. Viikko hoitojen jälkeen meillä asuu tyytyväinen, kasvuvauhtinsa tuplannut tyttö. Ilman näitä käyntikertoja en olisi osannut ruokkia lastamme tarpeeksi, sillä neuvolan mukaan kaikki meni mainiosti. Suurkiitos!

Anne Metsäranta

Kiitos todella hyvästä työstä Bettina. Mielestäni sekä akuutista selkävaivasta paraneminen että polven kuntoutuksen kannalta oli ratkaisevaa käydä fysioterapiassa. Alkuvaiheen vaikeuksien jälkeen jaksan edelleen olla hämmästynyt siitä, että olen nyt jo pitkään ollut hyvässä työkunnossa. Ja vielä hämmästyneempi olen sen suhteen, että tällä polvella ja ilman (useasti ehdotettua) tekonivelleikkausta kulumat eivät vielä varsinaisesti vaivaa mitenkään. Tähystysleikkauksen tehnyt kirurgi siivosi veitsellään rikkinäiset pehmytosariekaleet pois nivelvälistä ja sen jälkeen Bettina piti huolta lihashuollosta ja -kunnon palautumisesta ohjaamalla harjoitteluani ja antamalla fysioterapiaa. Tuo leikkaus ei olisi tuottanut näin hyvää tulosta ilman Bettinan upeaa kannustusta ja fysioterapiaa. Oli ratkaisevaa saada live-tilanteisiin liittyvää kuntoutusta, hoitoa, ohjausta ja seurantaa. Kiitos Bettina. Suositellen lämpimästi!

Kea

Kävin katkenneen, kipsatun ranteen voimakkaan turvotuksen vuoksi Eben luona lymfaterapiassa ja laser-hoidossa. Hoito auttoi turvotukseen selkeästi, vaikka käsittely laserilla tehtiin kipsiin läpi. Hoito toi joka kerta helpotusta hankalaan oloon. Myös Eben positiivinen ja empaattinen asenne paransi oloa :-) Kiitos!

Anna Maxin äiti

Pieni Maximilian poikamme (3,5kk) sai aivan mahtavan hoidon Ebeltä (ja äiti hyviä vinkkejä mm. imetykseen). Kaikki turhat ja epämääräiset itkut ovat pojalta hävinneet kolmannen hoitokerran jälkeen. Illat ja yöt ovat rauhallisia ja poika yhtä hymyä! Kiitos vielä kerran aivan ihanasta hoidosta!

Jussi

Kokeilin Bettiinan kuumakivihiontaa ekan kerran, todella mukava ja rentouttava uusi hoitomuoto. Niskakipu irtosi. Suosittelen!

Nipa

Iso kiitos Ebelle mahtavasta vyöhyketerapiasta!! Kävimme 5 kertaa pienen itkuisen vauvamme kanssa ja saimme paljon helpotusta ja vinkkejä arkeen! Vauva oli aina hoitokertojen jälkeen todella rauhallinen ja tyytyväinen :) Olemme suositelleet fysio ninjaa kaikille tutuille :)

Päivänsäde

Vyöhyketerapian myötä saimme avun vauvan ilta itkuihin, kitinöihin ja huutoihin! vauvan vatsaoireet on vähentyneet, myös yöt ovat rauhoittuneet ja unenlaatu parantunut. vauva nukkuu levollisemmin ja paremmin minkä myötä myös äidin yöunet on parantuneet huomattavasti : ) Vyöhyketerapian taika on ihmeellinen, voin suositella lämpimästi vauvoille, jotka kärsivät koliikki oireista! Kiitos hoidoista ja mukavasta/hyvästä palvelusta! Virpi ja päivänsäde : )

KS

Puoli vuotta sitten kävimme 8 vuotiaan poikani kanssa fysioterapiassa. Pojan toinen nilkka kääntyi voimakkaasti sisäänpäin ja pojan koko ryhti oli vino. Ortopedi oli suositellut leikkausta. Päätimme kuitenkin käydä ensin fysioterapeutin juttusilla. Kävimme vastaanotolla nelisen kertaa. Käyntien aikana ryhti suoristui ja niskasta löytyi ilmeisesti imukuppisynnytyksen jäänteenä lukko. Saimme muutaman hoitokerran ansiosta lapsen, joka nykyisin nauttii liikkumisesta paljon. Jaksamme päivästä toiseen ihmetellä tuota joka paikkaan juoksevaa poikaa! Kiitos Ebe ja Tumppi!

nöjd klient

Tämä on varsin hieno paikka. Täällä todellakin osataan ei tulisi mieleenkään vihta paikkaa. Olen käynyt noin kerran kuukaudessa ja aikaisemmin kävin 2 kertaa kuukaudessa hieronnassa. Ja yllätys se on jopa auttanut mun ääni ongelmiin nyt en ole ollut pitkään aikaan käheä. Tämä suuri kiitos Bettinalle. Verkligt stort tack till Bettina för allt. Också min 17 åriga dotter har varit verkligen nöjd. Tack tack

Nina

Jag har tränat med Bettina sedan oktober 2011. Mitt utgångsläge var att jag hade fastnat i vardagsstressen med två små barn, heltidsjobb och hushåll som skall skötas. Det fanns inte tid för träning, jag var trött, irriterad och på dåligt humör. Bettina har fått mig i toppenskick både fysiskt och psykiskt och hon visade att visst finns det tid för träningen. Jag trodde aldrig detta var möjligt och jag skulle aldrig ha klarat det utan Bettinas hjälp! Bettina är en supercoach, alltid lika glad och positiv.. Jag rekommenderar henne varmt till alla som behöver en liten spark i baken med att komma igång med träningen :)

er 80+ åriga granne

Jag är skyldig er Ebe Bettina och Thomas ett stort tack för all vård som jag fått. Nu kan jag stå och gå på mina ben igen utan plågor. TACK SKA NI HA

Elina

Jälleen lämmin kiitos Ebelle vauvan vyöhyketerapiasta. Olin nyt vajaa 6 kk vanhan poikamme kanssa hoidossa, kun vauvan vatsa toimii vain kerran viikossa - 10 päivässä, ja loppupäivinä vauva selvästi kivulias, kun yrittää saada ulostettua. Kaksi tuntia hoidon jälkeen vauva sai odottamansa helpotuksen kotona, ja nyt otamme käyttöön lisäksi vinkit, joita saimme vauva-arkeen vatsan toimintaa parantamaan. Uusi vuosi alkaa paremmissa merkeissä Fysio Ninjan onnistuneen hoidon myötä!

SS

Under ett års tid har jag med jämna mellanrum blivit vårdad på Fysio Ninja med hjälp av bland annat osteopati och zonterapi. Meningen med vården från första början var att lindra problem med ryggen och spänningar i nacken. Lite oväntat har jag märkt att vården förutom detta också har lindrat mental stress och har fungerat som avslappning för hela kroppen. Av Ebe har jag också fått zonterapi mot mensvärk, vilket i mitt fall har fungerat bra! Stort Tack och Gott Nytt År 2012!

Omppu

Kiitokset hyvästä hoidosta, joka meidän 8-viikkoisella vauvalla auttoi ummetukseen ja refluksiin. Ennen hoitoja vauvan suoli toimi vain kerran 1-3 viikossa(silloinkin kuumemittarin avulla tai levolacilla) ja vauva kipristeli ja oksenteli kaaripukluja ja heräsi päiväunilta vartin jälkeen nieleskelemään ylösnoussutta maitoa. Kahden hoitokerran jälkeen suoli alkoi toimia itse ilman vippaskonsteja ja röyhtäily väheni. Bonuksena on nukkunut yöt toisen hoitokerran jälkeen kellon ympäri yhdellä yöimetyksellä :)

Elina

Lämmin kiitos Ebelle! Olimme elokuussa noin 1 kk vanhan esikoispoikamme Eeliksen kanssa Ebellä hoidossa kolmen kerran sarjan. Vauvallamme oli vain vähän vatsavaivoja, mutta olin kuullut Ebestä niin paljon hyvää, että halusin silti viedä vauvan hoitoihin. Onneksi menimme, sillä pienten suolisto-oireiden lisäksi Ebe havaitsi Eeliksen kärsivän sektio- ja imukuppivauvoille tyypillisistä jännitteistä niskassa. Hoitojen jälkeen pojan pää palautui \"räsynukkemaiseksi\", kuten sen ikäisellä kuuluukin. Pienet vatsavaivatkin katosivat noin viikossa hoitojen jälkeen. Suosittelen lämpimästi Fysio Ninjan tehokkaita hoitoja! Varsinaisen hoidon lisäksi sain Ebeltä hyviä vinkkejä ja neuvoja imetykseen, ravintoon ym. liittyen miellyttävissä keskusteluissamme.

Elina

Olen käynyt kolme kertaa vauvani kanssa vyöhyketerapiassa. Vauvamme syntyi keskosena raskausviikolla 34+1 ja täyttää pian kolme kuukautta. Tyttö oli rauhaton ja näytti kärsivän mahavaivoista. Iltaisin hän itkeskeli ja yöuni oli levotonta. Varsinaista koliikkia lapsellamme ei ole, vaan mahavaivojen syynä on keskosille annettava rauta. Nyt kolmen hoitokäynnin jälkeen tyttö on rauhoittunut huomattavasti ja esimerkiksi yöuni on rauhallisempaa. Hoitokerroilla vyöhyketerapian hyödyn näki heti paikan päällä esimerkiksi siitä, että vauvan maha alkoi saman tien toimia. Hyödyn huomasi myös konkreettisesti siitä, että tähän asti vauvamme kakka on raudan vuoksi ollut mustaa, mutta äsken juuri vyöhyketerapiasta kotiutuneina huomasin, että osa kakasta oli muuttunut takaisin keltaiseksi. Tämä tuntuu minusta jo pieneltä ihmeeltä! :) Suosittelen vyöhyketerapiaa keskosille raudasta johtuviin mahavaivoihin.

Bump on the head

4 viikon ikäinen poikamme oli jo viikon ikäisestä asti kärsinyt mahavaivoista, nukkui ainoastaan lyhyitä pätkiä kerrallaan (1-2 tuntia), ja valveillakaan häneen ei saanut paljon kontaktia, jokin epämukavuus tuntui vaivaavan koko ajan ja herätti hänet usein. Monet uskottelivat meille että vauvamme nyt vain on hieman hankalempi, mutta Fysioninjan Ebe ymmärsi että vaivana on synnytyksestä lähtöisin oleva paine pään sisällä (vauvan päähän oli myös noussut kuhmu), ja hoiti sitten vauvan päänsärkyä upeasti. Jo ensimmäisen kerran jälkeen näkyi huomattava parannus vauvan käyttäytymisessä ja pään liikkuvuudessa, kuhmukin pieneni yhdessä yössä. Sittemmin vauva nukkuu paljon paremmin, mahavaivat ovat helpottaneet huomattavasti, ja on valveilla iloinen, rauhallinen, ja paljon sosiaalisempi. Suosittelemme lämpimästi kaikille vauvoille vaikkei vaivana olisikaan koliikki :)

Tarja

Bettina toimi personal trainerinani helmikuulta heinäkuulle. Tuona aikana saimme painoani putoamaan yli 15 kg ja juoksukuntoa parannettua huimasti. Ilman Bettinan juuri minulle räätälöimiä harjoitusohjelmia, ravitsemusvinkkejä ja jatkuvaa motivointia ja kannustusta en varmasti olisi onnistunut tavoitteissani yhtä hyvin kuin nyt. Toki vastuu lopulta on treenattavalla itsellään, että noudattaa saamiaan ohjeita, mutta ei missään tapauksessa pidä unohtaa Bettinan osuutta asioihin. Suosittelen Bettinan palveluja kaikille, jotka kaipaavat ammattitaitoista ohjausta ja tsemppausta painonpudotukseen tai kunnonkohotukseen! Kiitos vielä Bettina, oot paras valmentaja mitä mulla on ikinä ollut! :)

Kivuton kesä

Sain 7 vuoden kipuihin,särkyihin,kolotuksiin turvotuksiin ja jatkuvaan huonoon oloon apua vyöhyketerapiasta,aivan loistavaa,mitkään särkylääkkeet,eikä venyttelyt ym.. auttanut,lääkärissä olen juossut monet kerrat,jotka ei ole löytäneet syytä tai selitystä vaivoihini,varmaan luulosairaana jo pitävät.Jo ensimmäinen hoitokerta tohosi minuun erittäin positiivisesti,olo on niin ihana,kun keho ei ole kipeä on mielikin reippaampi,suosittelen.Itsekin olen apua omatoimisesti joihinkin kipuihin saanut esim. niska ja iskias,mutta kokonaisvaltainen hoito oli lottovoitto,kun koko elimistö alkaa toimimaan...

Tyytyväinen äiti

Neljän kuukauden ikäinen poikamme sai apua vyöhyketerapiasta refluksi-vaivaan. Vauva oli nukkunut yöt 2 kk ajan todella huonosti, heräillyt jopa tunnin välein syömään kun hapot vaivasivat. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen vauva nukkui paremmin ja heräsi syömään kolmen tunnin välein. Kävimme kaksi kertaa hoidossa ja siitä asti yöt ovat menneet hyvin. Melko pian hoidon jälkeen vauva nukkui jo kuuden tunnin pätkän. Kiitos paljon avusta!

ev

Eben antamat laser- ja lymfahoidot olivat erittäin suuri apu keski- ja loppuraskaudessa, kun kärsin perussairauden vuoksi kivuista joita ei voinut lääkitä kipulääkkein sekä alaraajojen turvotuksesta. Vauva on ollut erittäin helppo, iloinen ja reipas joka nukkuu hyvin eikä ole kärsinyt juurikaan masuvaivoista. Hänen kanssaan on tullut tähän mennessä käytyä vasta kerran kun pikkuherra oli alle 2-viikkoinen. Tuli myös todettua Eben hoitojen auttavan maidoneritykseen. Voin siis suositella erittäin lämpimästi!

Päivi

Laserhoito nopeutti selvästi ratsastuksessa saamani rannevamman paranemista. Turvotus väheni välittömästi. Lymfa-ja laserhoitoa tulisi ottaa välittömästi esim. murtumien yhteydessä. Nopeuttaa toipumista ja poistaa kipuja. Fysio Ninjassa palvelu on ystävällistä ja aika on tarvittaessa järjestynyt nopeasti.

2 kk vanha tyttäreni kärsi vauvoille tyypillisistä vatsavaivoista ja mahdollisesti muista säryistä syntymästään saakka, ei kuitenkaan ollut koliikkivauva. Vyöhyketerapia fysio ninjassa oli aivan ihmeellinen parannus, tyttö alkoi heti kolmen käynnin jälkeen hymyilemään enemmän ja on ollut sen jälkeen paljon tyytyväisempi vauva. Suosittelen lämpimästi kaikille, miksi kärsiä se perinteinen 3 kk kun helpotusta vauvan oloon saan aikaisemmin näin helposti. ISO KIITOS!

Olin rasvaimussa, josta seurasi turvotusta, kipuja ja tukalaa oloa. Sain helpotusta erityisesti lymfahoidosta. Turvotus laski jo parin hoitokerran jälkeen ja olo helpottui. Oli myös mukavaa, kun sain ystävällistä ja huomioivaa palvelua. Kiitokset!

Kannatta kokeilla

Vaivaako Sinua sellainen toiminnallinen häiriö kuin ärtynyt paksusuoli (colon irritabile) Itse kärsin mainitusta vaivasta. Kokeilin siihen yhdistettyä laser-vyöhyketerapiahoitoa. Jo parin hoitokerran jälkeen vähenivät ilmavaivat ja wc käynnit. Tietysti on edelleen noudatettava ruokavaliota ja vältettävä suolta ärsyttäviä ruoka-aineita. Mutta olo tuntuu todella mukavalta. Hoito on kivutonta,miellyttävää ja rentouttava. Suosittelen. Kiitos Ebe. Olet todella taitava.

Sain lymfa- ja laserhoidoista todella paljon apua leikattuun polveeni. Lisäksi opin rentoutumaan aivan uudella tavalla. Kiitokset Ebelle hyvistä hoidoista!

Saara ja Sisu-poika

Pieni poikamme (silloin 5-6 viikkoa, nyt 9 viikkoa vanha) sai vyöhyketerapiasta avun ikäviin vatsavaivoihinsa ja nautti hoidosta silminnähden. Kiitos Ebe!

Reetta Väänänen

Pian 5 vkon ikäisen tyttäremme masuvaivat helpottuivat selvästi vyöhyketerapiasta. Vaikka vaivat eivät vielä täysin olekaan poistuneet, on tilanne huomattavasti rauhallisempi ja vauva nautti hoidoista. Joten lämpimät kiitokset hyvästä, joustavasta ja lämminhenkisestä hoidosta!

Outi, Sonja 6vkoa ja Sophia 18

Nyt kuuden viikon ikäinen vauvamme kärsi mahavaivoista melkein heti syntymästään asti. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen hän sai helpotusta vaivoihin. Yhteensä kolme hoitokertaa auttoivat ja nyt hän on iloinen ja tyytyväinen kuusiviikkoinen tyttö. Aiemmin hän ei viihtynyt missään asennossa pari minuuttia kauempaa, koska olo oli niin hankala. Kiitos todella paljon asiantuntevasta hoidosta, neuvoista ja todella ystävällisestä palvelusta!! Suosittelen lämpimästi kaikille koliikkivauvoille!

I samband med att vår lilla son fick zonterapi fick mamma laservård på amningssjuk bröstvårta och efter tre gånger fanns ingen smärta mer! Tack Ebe.

Koliikkivaivoista kärsinyt 5 viikkoinen tyttäremme sai valtavasti apua vyöhyketerapiasta. Jo kahden hoitokerran jälkeen itkuisuus ja vatsavaivat vähenivät huomattavasti sekä vatsan toiminta normalisoitui. Suuri kiitos nopeasta hoitoon pääsystä sekä ystävällisestä ja tehokkaasta hoidosta!

Fanny, Ansku ja Robin

Fanny 1kk kiittää Ebeä vyöhyketerapiasta! Kovat ilmavaivat loppuivat ja vatsa on toiminut todella hyvin kahden hoitokerran jälkeen. Meidän joulu suijui erittäin rauhallisissa merkeissä, kun vauvankin vaivat saatiin hoidettua. Meidän vauva muuttui hoitojen jälkeen rauhalliseksi ja tyytyväisemmäksi vauvaksi. Kiitos joustavista vastaanottoajoista ja joulurauhasta!

Bursiittiinko aina lääkekuuri? Ei suinkaan. Bursiitti iski kyynärpäähän ja lääkäri antoi lääkekuurin jota en kuitenkaan halunnut aloittaa. Tiesin että Eben hoidot ovat tehokkaita joten laserhoitoa kokeilemaan. Kahden hoitokerran jälkeen "pussi" on melkein kokonaan poissa eikä kyynärpää ole enää kipeä. Suosittelen.

7kk ikäinen poikamme oli kärsinyt koko pienen ikänsä ulostusvaikeuksista. Tilanne pahentui kiinteän ruoan alettua ja ulostaminen tapahtui vain kerran viikkoon. Heti ensimmäinen 10 min. vyöheketerapia sai vatsan toimimaan ja on siitä lähtien toiminut joka päivä.

Vår lilla dotter (2-4 veckor gammal) med sjuk mage var 4 ggr på zonterapi behandling hos Ebe och tyckte så mycket om det! Hon lugnade ner sig genast och njöt så mycket av fotmassagen. Jag rekommenderar till alla småttingar!

Olen 52-v mies ja katkaisin akillesjänteeni 2006. Hankalan ja pitkän kuntoutusjakson jälkeen aloitin omatoimisen harjoittelun vuoden 2006 lopussa. Juoksuharjoitukset matolla ja monipuolinen lihasvoiman lisääminen kuntosalilla 5-6 kertaa viikossa toi tuloksia, mutta myös sivuvaikutuksia kipeytyneiden ja aristavien kantapäiden muodossa. Kantapäitä hoidettiin kylmähoidolla, sekä kahdesti kortisonipiikkien avulla. Loppuvuodesta 2008 löysin Fysio-Ninjan ja valolaser hoidon. Hoidon vaikutus oli aivan uskomattoman hyvä ja muutamassa viikossa kantapäistä katosi kivut täysin. En halunnut aikaisemmin tänne kirjoittaa, sillä oli vaikea uskoa kipujen jääneen historiaan. Olen harjoitellut ERITTÄIN aktiivisesti edelleen juoksumatolla eli keskimäärin 65km viikossa. Kantapäiden kivuttomuus on toisaalta lisäännyt intoa entisestään. Golfkierroksia kantobägin kanssa on keväältä takana 7, jossa mukana jopa kahden kierroksen päivä…ja kantapäät oireettomat!

Hej! Jag har kämpat med en svår acne nu i 6 år. Allt har provats, både mediciner och behandlingar, men utan resultat. Min mamma gick hos Ebe för sin sjuka fot. Ebe föreslog att jag skulle komma och lasra mitt ansikte ett par gånger. Nu har jag gått några månader på behandling, både laser och lymfa. Mitt ansikte är Väldigt mycke bättre. Tack Ebe!

D

Tack Ebe och hela familjen för utomordentlig behandling. Det är alltid lika avkopplande att komma till er och slappna av.

Loppuraskauskin on sujunut ilman suurempia vaivoja - osakiitos kuuluu ehdottamasti lymfaterapialle! Aloitin raskausviikolla 36 koska halusin ehkäistä turvotusta. Hyvin on pysynyt poissa. Suurimpia asioita ovat olleet rentoutunut uni ja aineenvaihdunnan vilkastuminen. Kiitos Ebe!

Tack, laserbehandlingen gav effektiv smärtlindring. Jag hade relativt svår värk under vänstra skulderblad, redan två timmar efter behandlingen var smärtan till 80 % borta och ännu en vecka efter behandlingen är smärtan fortfarande på lägre nivå. I mitt fall botar inte lasern grundorsaken till smärtan, men effektiv smärtlindring ger den. Lönar sig absolut att pröva.

Leila Koistinen

IHANA PAIKKA! Soitin viime vuonna päivää ennen äitienpäivää varatakseni ajan koliikkivauvalleni jonka kanssa oli jo pitkään valvottu. Ajan sain heti äitienpäivälle!! Paikka oli ihanan kotoisa ja tunnelma oli hyvä. Koliikkivaivat helpottivat huomattavasti jo parin käyntikerran jälkeen ja mamma ja vauva sai taas pikkuisen lepoa. Iso kiitos Ebe, loistavaa palvelua!=)

Sain lahjakortin vyöhyketerapiaan(x3),ihanaa.Ensimmäisellä kerralla menin vähän ihmeissäni,mihin olenkaan menossa?Mutta vastassani oli ystävällinen Ebe, joka paneutui perusteellisesti ongelmiini.Ensimmäisellä kerralla sain vyöhyketerapiaa ylävartalolle tehostettuna laserhoidolla,myös kipeää, turvonnutta polveani laseroitiin.Palasin kotiin rentoutuneena ja tyytyväisenä.Seuraavilla kerroilla sain lymfaterapiaa alaraajoihini, myös kasvot lymfattiin, tehosteena laserhoito.Jalkani tuntuivat kevyiltä ja polvistani hävisi turvotus.Myös hengitys tuntui kevyemmältä, ikäänkuin nenä-ja poskiontelot olisivat auenneet.Myös "patti"hartioissa pieneni hoitojen ansiosta.Sydämelliset kiitokset Ebele kokonaisvaltaisesta ja hyvästä hoidosta, ehkä me vielä tapaammekin. Suosittelen myös Lahjakorttia,sillä silloin voi antaa rentouttavia hetkiä myös toisille.Kiitos.

Olemme käyneet vyöhyketerapiassa kuukauden ikäisen tyttövauvamme kanssa koliikin vuoksi: aloitimme käynnit tyttäremme ollessa 2,5vkon ikäinen. Nyt kolme käyntiä on takana ja voimme iloksemme todeta Pikkuisemme saaneen apua; tuntikausia kestäneet itkut mahan kipristelyineeen vaikuttavat tällä erää olevan takana päin. Myös väsynyt ja stressaantunut nuori äiti kävi kerran vyöhyketerapiassa ja kotiutui rentoutuneena. Lämmin kiitos Ebelle intensiivisestä paneutumisesta Tyttäremme hoitoon!

Hei!kiitos hyvästä hoidosta.Olen kohta 5 vuotta sairastanu,selkä ja jalka kivuista.Nämä hoidot on auttanu tosi paljon.Ihana lähteä kotia kun ei kipuja,hoidon jälkeen ole.Tulen käymään niin kauan, kun on tarvis.

Margita och Hilding

Tack Ebe för all hjälp Hilding och jag Margita har fått.mitt svaga knä har blivit bätre.och HILDING mår också bätre.vi rekommenderar din vår för Alla männnskor som har besvär med läder, svullna ben och fötter och bihåle problem TACK!

Aivan loistava Hieroja teillä on siellä Fysio Ninjassa. Suosittelen häntä ja oikein mukavaa Joulua :)

Hei!kiitos hyvästä hoidosta.olen kolme vuotta sairastanu,niska ja käsi vaivoista.Nämä hoidot auttanu tosi paljon.Ihana lähteä kotia kun ei kipuja,hoidon jälkeen.Tulen käymään niin kauan, kun on tarvis.

Jag har länge pinats av s.k "hälsporre" "luupiikki". Jag har regelbundet gått hos Fysioninja på vård. Jag har fått laser och zonterapi. Min häl är inte mera sååå sjuk som den varit. Har även fått hjälp för stela axlar och nacke.Min vän blev opererad i benen mot dålig blodcirkulation. Han fick laservård för sina sår som läkarna också tyckte att var otroligt hur fint såren lekte.

Tack för all hjälp jag har fått efter min knäoperation.Mitt svullna knä är normalt igen efter lymfa-och laserbehandlingarna.Lasern har också hjälpt till min huvudvärk och mina spända axlar.Rekommenderar varmt!

Hola! Tack för behandlingarna som har fått axlarna lösare igen och för alla goda råd som hjälpt mycke :)

Tack för alla laserbehandlingar. Har fått behandlingar för olika typer av belastningsskador som idrotten fört med sig. Utan lasern skulle jag inte ha återhämtat mig lika snabbt och kunnat återgå till träning.

Moikka! Onpas teillä hyvät hierojat siellä, aina hieronnan jälkeen niin hyvä feelis! KIITOS ja tuun vielä uudestaan monta kertaa, musta ette pääse eroon :)

Hej! Ville tacka för fin laserbehandling som gav gott resultat. Hade försträckt ledbanden i vristen i en match o trodde att jag måste ha paus från fodisen en längre tid. Men så fick jag av en kompis höra om lasern...Jag kom 3ggr på LASERbehandling första veckan och ett par gånger andra veckan o så höll vristen matcher igen. Nu är den helt bra igen. Ja e så glad, tack :)