laserhoito

LASERHOITO

Lääketieteellisellä laserhoidolla voi hoitaa kipua, lihasjännitystä, verenkiertoa, tulehduksia ja iho-ongelmia. Hoidon aikana voi heti kokea kivunlievitystä, mutta joskus ongelma saattaa tarvita useita hoitoja. Krooninen ongelma vaatii usein noin 3-5 hoitokertaa.

Laserhoito tuntuu miellyttävältä, rentouttavalta ja laservalo lämmittää mukavasti. Laserhoidossa laservalo vaikuttaa soluun ja kudokseen, paikalliseen immuunijärjestelmään, verenkiertoon ja imusuoniin, solujen aineenvaihduntaan ja erityisten aineiden, kuten prostaglandiinin ja endorfiinin eritykseen, mikä johtaa kivunlievitykseen. Haavanhoidossa laser nopeuttaa epiteelikudoksen sekä kollageenin muodostumista, parantaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta.

 Laserhoito on nopea, kivuton, tehokas ja vaaraton hoitomuoto, joka sopii:

 • tulehduksiin ja kipuihin
 • lihas- ja nivelongelmiin
 • urheilu- ja rasitusvammoihin
 • turvotuksiin ja nyrjähdyksiin
 • jännitys- ja kouristustiloihin
 • virus ja bakteeri-infektioihin
 • haavoihin ja suolisto-ongelmiin
 • poskiontelotulehduksiin
 • luupiikkiin
 • kihtiin
 • leikkauksien jälkeiseen hoitoon

HINNASTO

Kesto Hinta
per käynti 60 €
NETTIAJANVARAUS

Laserhoito on valohoito, joka vaikuttaa immuunipuolustukseen, veri ja imusuonien verenkiertoon sekä solujen aineenvaihduntaan. Laserhoidon käyttöalue on laaja ja siksi se sopii kiputiloihin, verenkiertoon sekä paikalliseen immuunipuolustukseen.

Kyllä vain. Kannattaa kokeilla 3-4 peräkkäistä päivää laserhoitoa tulehtuneeseen rintaan. Olemme saavuttaneet hyviä tuloksia ja palaute on ollut hyvä.

Tyytyväiset asiakkaamme kertovat (klikkaa palloja selataksesi)

Sain lymfa- ja laserhoidoista todella paljon apua leikattuun polveeni. Lisäksi opin rentoutumaan aivan uudella tavalla. Kiitokset Ebelle hyvistä hoidoista!

Pelaan käsipalloa ja sain laser-hoidosta hyvää apua! Sain kovan iskun lihakseen, eli ”puujalan” ja mahdollisesti pienen revähdyksen. Tämän jälkeen sain muutamasta laser-kerrasta sen verran paljon apua, että kentälle paluu tapahtui nopeasti. Ero oli merkittävä, ja huomasin selvän eron yhdessä päivässä ja yhdestäkin hoitokerrasta. Siihen vielä hyvä kinesioteippaus, niin olin taas pelikunnossa!

Linda

Vaivaako Sinua sellainen toiminnallinen häiriö kuin ärtynyt paksusuoli (colon irritabile) Itse kärsin mainitusta vaivasta. Kokeilin siihen yhdistettyä laser-vyöhyketerapiahoitoa. Jo parin hoitokerran jälkeen vähenivät ilmavaivat ja wc käynnit. Tietysti on edelleen noudatettava ruokavaliota ja vältettävä suolta ärsyttäviä ruoka-aineita. Mutta olo tuntuu todella mukavalta. Hoito on kivutonta,miellyttävää ja rentouttava. Suosittelen. Kiitos Ebe. Olet todella taitava.

Kannattaa kokeilla

Olen 52-v mies ja katkaisin akillesjänteeni 2006. Hankalan ja pitkän kuntoutusjakson jälkeen aloitin omatoimisen harjoittelun vuoden 2006 lopussa. Juoksuharjoitukset matolla ja monipuolinen lihasvoiman lisääminen kuntosalilla 5-6 kertaa viikossa toi tuloksia, mutta myös sivuvaikutuksia kipeytyneiden ja aristavien kantapäiden muodossa. Kantapäitä hoidettiin kylmähoidolla, sekä kahdesti kortisonipiikkien avulla. Loppuvuodesta 2008 löysin Fysio-Ninjan ja valolaser hoidon. Hoidon vaikutus oli aivan uskomattoman hyvä ja muutamassa viikossa kantapäistä katosi kivut täysin. En halunnut aikaisemmin tänne kirjoittaa, sillä oli vaikea uskoa kipujen jääneen historiaan. Olen harjoitellut ERITTÄIN aktiivisesti edelleen juoksumatolla eli keskimäärin 65km viikossa. Kantapäiden kivuttomuus on toisaalta lisäännyt intoa entisestään. Golfkierroksia kantobägin kanssa on keväältä takana 7, jossa mukana jopa kahden kierroksen päivä…ja kantapäät oireettomat!

Golfaaja
Ebe Lindahl
Ebe Lindahl
0400 472 132
ebe.lindahl(at)fysioninja.fi

Sairaanhoitaja, lymfaterapeutti, vyöhyketerapeutti, laserhoitaja

Bettina Heiskari (o.s. Lindahl)
Bettina Heiskari (o.s. Lindahl)
040 775 4048
bettina.heiskari(at)fysioninja.fi

Fysioterapeutti, Personal Fysio Trainer, laserhoitaja, kuumakivihieroja

Thomas Lindahl
Thomas Lindahl
040 717 4828
thomas.lindahl(at)fysioninja.fi

Osteopaatti, urheiluhieroja, klassinen hieroja, laserhoitaja

Atte Kauppi
Atte Kauppi
045 160 5515
atte.kauppi(at)fysioninja.fi

Osteopaatti, urheiluhieroja, klassinen hieroja

Nina Lindahl
Nina Lindahl
040 707 8638
nina.lindahl(at)fysioninja.fi

Vyöhyketerapeuttinen vauva-hieroja ja imetysohjaaja