fysioterapia

FYSIOTERAPIA

Fysioterapiassa arvioidaan asiakkaan terveyttä, liikkumista, toimintakykyä ja toimintarajoitteita hänen toimintaympäristössään. Arvioinnin perusteella laaditaan fysioterapiasuunnitelma, jota myös seurataan. Asiakasta aktivoidaan ja ohjataan ottamaan itse vastuuta omasta terveydestään, toimintakyvystään ja niiden edistämiseen liittyvistä valinnoista.

Fysio Ninja tarjoaa:

  • fysioterapeuttista ohjausta ja neuvontaa
  • terapeuttista harjoittelua
  • yksilöllisiä kunto-ohjelmia sekä opastusta
  • kipu- ja oirehoitoja
  • manuaalista terapiaa

Fysioterapeutin asiantuntevassa ohjauksessa saat valmiudet ennaltaehkäistä ja hoitaa tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Alkututkimuksen perusteella suunnitellaan kuhunkin vaivaan sopiva harjoitusohjelma ja hoitosuunnitelma. Fysioterapeuttisella ohjauksella ja neuvonnalla pyritään edistämään asiakkaan terveyttä sekä työ- ja toimintakykyä. Ohjaus ja neuvonta toteutetaan yksilöllisesti, useimmiten muun hoidon tai terapeuttisen harjoittelun yhteydessä. Neuvonta käsittää esimerkiksi kotiharjoitteiden ohjaamista tai työtapoja koskevaa ergonomiaa.

HINNASTO

Kesto Hinta
30 min 55 €
45 min 60 €
60 min 70 €

Meillä on koulutettu fysioterapeutti, joka mielellään ottaa teidät vastaan.

Tyytyväiset asiakkaamme kertovat (klikkaa palloja selataksesi)

Kiitos erittäin monipuolisesta fysioterapiakäynnistä. Sain alaselkä ja ischiasvaivaan sekä fysikaalista hoitoa, hierontaa, kinesioteippausta ja terapeuttisia hyviä treeniohjeita kotiin. Selkäkipuni parani parin hoitokerran jälkeen. Bettinan fysioterapiassa tulen käymään jatkossakin 🙂

Anna

Kiitos todella hyvästä työstä Bettina. Mielestäni sekä akuutista selkävaivasta paraneminen että polven kuntoutuksen kannalta oli ratkaisevaa käydä fysioterapiassa. Alkuvaiheen vaikeuksien jälkeen jaksan edelleen olla hämmästynyt siitä, että olen nyt jo pitkään ollut hyvässä työkunnossa. Ja vielä hämmästyneempi olen sen suhteen, että tällä polvella ja ilman (useasti ehdotettua) tekonivelleikkausta kulumat eivät vielä varsinaisesti vaivaa mitenkään. Tähystysleikkauksen tehnyt kirurgi siivosi veitsellään rikkinäiset pehmytosariekaleet pois nivelvälistä ja sen jälkeen Bettina piti huolta lihashuollosta ja -kunnon palautumisesta ohjaamalla harjoitteluani ja antamalla fysioterapiaa. Tuo leikkaus ei olisi tuottanut näin hyvää tulosta ilman Bettinan upeaa kannustusta ja fysioterapiaa. Oli ratkaisevaa saada live-tilanteisiin liittyvää kuntoutusta, hoitoa, ohjausta ja seurantaa. Kiitos Bettina. Suositellen lämpimästi!

Anne Metsäranta
Ebe Lindahl
Ebe Lindahl
0400 472 132
ebe.lindahl(at)fysioninja.fi

Sairaanhoitaja, lymfaterapeutti, vyöhyketerapeutti, laserhoitaja

Bettina Heiskari (o.s. Lindahl)
Bettina Heiskari (o.s. Lindahl)
040 775 4048
bettina.heiskari(at)fysioninja.fi

Fysioterapeutti, Personal Fysio Trainer, laserhoitaja, kuumakivihieroja

Thomas Lindahl
Thomas Lindahl
040 717 4828
thomas.lindahl(at)fysioninja.fi

Osteopaatti, urheiluhieroja, klassinen hieroja, laserhoitaja

Atte Kauppi
Atte Kauppi
050 304 3215
atte.kauppi(at)fysioninja.fi

Osteopaatti, urheiluhieroja, klassinen hieroja

Nina Lindahl
Nina Lindahl
040 707 8638
nina.lindahl(at)fysioninja.fi

Vyöhyketerapeuttinen vauva-hieroja ja imetysohjaaja