lymfaterapia

LYMFATERAPIA – vähentää turvotusta

Toimiva imunestekierto on elintärkeä kehon nestetasapainon ylläpitämiseksi. Nestevaihdon tarkoitus on ravinnon ja hapen tuonti kudoksiin sekä kuona-aineiden poisto kehosta. Lymfaterapia saa nesteet kiertämään kehossa kevyillä, rytmikkäillä ja pumppaavilla otteilla.

Lymfaterapia:

  • vähentää turvotusta
  • lieventää kipua
  • nopeuttaa kudosten paranemista
  • rentouttaa

Lymfaterapia sopii urheiluvammoihin (esim. nyrjähdykset), leikkauksen jälkihoitoon, murtumiin, raskaana oleville, reumapotilaille sekä siitepölyallergikoille. Lymfaterapiahoito vaatii toistoja, mutta yleensä jo 2-3 kerran jälkeen asiakas huomaa eron.

Lymfaterapian yhteydessä voin myös tehdä kinesiolymfateippauksen joka edesauttaa turvotuksen laskemista. Tukisukat/lentosukat ovat myös hyvä lisä hoidon jälkeen.

Asiakas joka on käynnyt esimerkiksi luomi, polvi, lonkka tai nilkka leikkauksessa hyötyy lymfaterapiasta. Turvotus estää normaalin liikeradan ja kuntoutus ei onnistu ennen kuin turvotus on laskenut leikatulla alueella. Mitä nopeammin turvotus hoidetaan lymfaterapialla sen parempi.

Turvotuksen aiheuttamat säärihaavat hoidetaan valohoidolla eli laserkoneella.

Eben motto: Tule hoitoon leikkauksen jälkeen heti kun jaksat, niin hoidan turvotuksen leikkausalueelta pois ja pääset mahdollisimman nopeasta kuntoutumaan.

HINNASTO

Kesto Hinta
50 min 60 €
NETTIAJANVARAUS

Lymfaterapia ja laserhoito sopivat erinomaisesti turvotuksiin. Lymfaterapia edistää paranemista leikkausalueella laskemalla turvotusta, ja samalla se käynnistää kehon paranemisprosessia.

Suosittelemme lymfaterapiaa heti leikkauksen jälkeen ainakin 2-3 kertaan. Hoito nopeuttaa aineenvaihdunnan, laskee turvotusta, vähentää kipuja ja nopeuttaa paranemisprosessia. Lymfaterapia yhdistettynä laserkoneeseen antaa useimmiten hyvän lopputuloksen.

Suosittelemme lymfaterapiaa, osteopatiaa ja laserhoitoa hoitomuotona reumaan. Turvotus ja nivelten liikkuvuus paranee ja laservalolla saadaan myös tulehdus vähenemään.

Tyytyväiset asiakkaamme kertovat (klikkaa palloja selataksesi)

Loppuraskauskin on sujunut ilman suurempia vaivoja – osakiitos kuuluu ehdottamasti lymfaterapialle! Aloitin raskausviikolla 36 koska halusin ehkäistä turvotusta. Hyvin on pysynyt poissa. Suurimpia asioita ovat olleet rentoutunut uni ja aineenvaihdunnan vilkastuminen. Kiitos Ebe!

Raskaana

Kävin katkenneen, kipsatun ranteen voimakkaan turvotuksen vuoksi Eben luona lymfaterapiassa ja laser-hoidossa. Hoito auttoi turvotukseen selkeästi, vaikka käsittely laserilla tehtiin kipsiin läpi. Hoito toi joka kerta helpotusta hankalaan oloon. Myös Eben positiivinen ja empaattinen asenne paransi oloa 🙂 Kiitos!

Kea

Suosittelen lämpimästi lymfahoitoa yläluomileikkauksen yhtyeydessä. Lääkärini suosittelemana kävin hoidossa jo kerran ennen leikkausta. Leikkauksen jälkeen kolme kertaa ja lymfahoito nopeutti huomattavasti turvotuksen poistumista silmien ympäriltä. Eben suorittamassa lymfahoidossa tunsin olevani hyvissä ja varmoissa käsissä 😊

Syyskuu 2018

Kiitos Fysio Ninjalle ja Ebelle jolta olen saanut ammattitaitoista apua leikkauksen jälkeiseen hoitoon. Kaaduin pahasti, kyynärpää meni sijoiltaan. Käsi leikattiin ja siihen tuli kaksi isoa leikkaushaava. Lymfan hoidon johdosta haavat ja turvotus paranivat yllättävän nopeasti. Suonikohjuleikkauksen jälkeen sama ihme toistui. Suosittelen lämpimästi Fysio Ninjan hoitoja.

C

Eben antamat laser- ja lymfahoidot olivat erittäin suuri apu keski- ja loppuraskaudessa, kun kärsin perussairauden vuoksi kivuista joita ei voinut lääkitä kipulääkkein sekä alaraajojen turvotuksesta. Vauva on ollut erittäin helppo, iloinen ja reipas joka nukkuu hyvin eikä ole kärsinyt juurikaan masuvaivoista. Hänen kanssaan on tullut tähän mennessä käytyä vasta kerran kun pikkuherra oli alle 2-viikkoinen. Tuli myös todettua Eben hoitojen auttavan maidoneritykseen. Voin siis suositella erittäin lämpimästi!

EV

Laserhoito nopeutti selvästi ratsastuksessa saamani rannevamman paranemista. Turvotus väheni välittömästi. Lymfa-ja laserhoitoa tulisi ottaa välittömästi esim. murtumien yhteydessä. Nopeuttaa toipumista ja poistaa kipuja. Fysio Ninjassa palvelu on ystävällistä ja aika on tarvittaessa järjestynyt nopeasti.

Olin rasvaimussa, josta seurasi turvotusta, kipuja ja tukalaa oloa. Sain helpotusta erityisesti lymfahoidosta. Turvotus laski jo parin hoitokerran jälkeen ja olo helpottui. Oli myös mukavaa, kun sain ystävällistä ja huomioivaa palvelua. Kiitokset!

Ebe Lindahl
Ebe Lindahl
0400 472 132
ebe.lindahl(at)fysioninja.fi

Sairaanhoitaja, lymfaterapeutti, vyöhyketerapeutti, laserhoitaja

Bettina Heiskari (o.s. Lindahl)
Bettina Heiskari (o.s. Lindahl)
040 775 4048
bettina.heiskari(at)fysioninja.fi

Fysioterapeutti, Personal Fysio Trainer, laserhoitaja, kuumakivihieroja

Thomas Lindahl
Thomas Lindahl
040 717 4828
thomas.lindahl(at)fysioninja.fi

Osteopaatti, urheiluhieroja, klassinen hieroja, laserhoitaja

Atte Kauppi
Atte Kauppi
045 160 5515
atte.kauppi(at)fysioninja.fi

Osteopaatti, urheiluhieroja, klassinen hieroja

Nina Lindahl
Nina Lindahl
040 707 8638
nina.lindahl(at)fysioninja.fi

Vyöhyketerapeuttinen vauva-hieroja ja imetysohjaaja