Lymfaterapi

LYMFATERAPI – minskar svullnad

En fungerande lymfcirkulation är livsviktigt för upprätthållandet av kroppens vätskebalans. Lymfcirkulationens uppgift är att hämta näringsämnen och syre till vävnaderna samt att avlägsna slaggprodukter från kroppen. Lymfterapin får vätskorna i omlopp med lätta, rytmiska och pumpande grepp.

Lymfaterapin:

  • minskar svullnad
  • lindrar smärta
  • försnabbar vävnadernas naturliga läkningsprocess
  • har avslappnande verkan

Lymfaterapin passar för idrottsskador (t.ex vrickningar), efterbehandling av operation, benbrott, migrän, för gravida, för reumapatienter, muskelspänningar och pollenallergiker. Lymfaterapin kräver upprepningar av vården, minst 2-3 ggr, för att ge bättre resultat.

I samband med lymfaterapin kan jag också göra en kinesiolymftejpning som förbättrar minskningen av svullnaden. Stödstrumpor/flygstrumpor är ett bra tillägg till vården.

En kund som varit på t.ex ögonlocks-, knä-, höft- eller vristoperation drar nytta av lymfaterapi. Svullnad förhindrar en normal rörelsebana och rehabiliteringen lyckas inte innan svullnaden lagt sig på det opererade området. Ju snabbare svullnaden behandlas med lymfaterapi desto bättre blir slutresultatet.

Bensår förorsakade av tex. svullnad behandlas med lasermaskin.

Ebes motto: Kom på behandling så fort du kan efter en operation så vårdar jag bort svullnaden från operationsområdet så att rehabiliteringen kan påbörjas.

PRISLISTA

Längd Pris
50 min 70 €

Lymfaterapi och laserbehandling lämpar sig väldigt bra till svullnader. Lymfaterapi främjar lekandet genom att minska svullnaden vid operationsområdet. Samtidigt startar den kroppens förbättringsprocess.

Vi rekommenderar lymfaterapi genast efter operationen, i alla fall 2-3 gånger. Behandlingen främjar ämnesomsättningen, minskar svullnaden, minskar smärtor och försnabbar förbättringsprocessen. Lymfaterapi tillsammans med laserbehandling har gett bra resultat.

Vi rekommenderar lymfaterapi, osteopati och laserbehandling som behandlingar för reumatism. Ledernas rörlighet förbättras, och med laserljuset kan vi minska svullnaderna.

Våra nöjda kunder berättar (bläddra genom att klicka på bollarna)

Jag är skyldig er Ebe Bettina och Thomas ett stort tack för all vård som jag fått. Nu kan jag stå och gå på mina ben igen utan plågor. TACK SKA NI HA

er 80+ åriga granne

Tack för all hjälp jag har fått efter min knäoperation.Mitt svullna knä är normalt igen efter lymfa-och laserbehandlingarna.Lasern har också hjälpt till min huvudvärk och mina spända axlar.Rekommenderar varmt!

rekommenderar varmt
Ebe Lindahl
Ebe Lindahl
0400 472 132
eba.lindahl(at)fysioninja.fi

Sjukskötare, lymfaterapeut, zonterapeut, laservårdare

Bettina Heiskari (o.s. Lindahl)
Bettina Heiskari (o.s. Lindahl)
040 775 4048
bettina.heiskari(at)fysioninja.fi

Fysioterapeut, Personal Fysio Trainer, laservårdare, hot-stone massör

Thomas Lindahl
Thomas Lindahl
040 717 4828
thomas.lindahl(at)fysioninja.fi

Osteopat, idrottsmassör, klassisk massör, laservårdare

Atte Kauppi
Atte Kauppi
050 304 3215
atte.kauppi(at)fysioninja.fi

Osteopat, idrottsmassör, klassisk massör

Nina Lindahl
Nina Lindahl
040 707 8638
nina.lindahl(at)fysioninja.fi

Zonterapeutisk baby-massör och ammningslärare