Fysio Ninja – Framsida2020-09-07T10:29:12+00:00
Fysio Ninja
NÄTTIDSBESTÄLLNING
RING 0400 472 132

Google-arvostelut

INFO 23.6.2020

Fysio Ninja öppnade stegvis och kontrollerat verksamheten i Maj. Vi påminner er om att inte komma på vård om du insjuknat i coronaviruset förrän 4 veckor efter tillfrisknandet, du eller en familjemedlem är sjuka eller har sjukdomssymptom. Dessutom ber vi er följa myndigheternas instruktion om karantän efter utlandsvistelse. Vi önskar att ni inte kommer in i väntrummet förrän 5 min innan vårdens början så att vi har möjligast få personer i väntrummet och vi kan städa och desinficera utrymmena mellan kunderna. Vi är även mycket noga med hygienen under själva vården. Tillsammans och genom ansvarfullt beteende kommer vi att lyckas.

De tillgängliga vårdtiderna hittas från nätbokningskalendern. Vi skulle även vara tacksamma om ni kunde understöda vår verksamhet genom att köpa presentkort, de är nu i kraft i ett år. Välkommen på vård!


Fysio Ninja är ett familjeföretag specialiserat på välmående och förebyggande hälsovård i Munksnäs. Vi tror på att kroppen strävar efter att läka sig själv och med våra mångsidiga tjänster försöker vi förstärka denna funktion.

Vi har tjänster för allt från baby till pensionär och vi utgår alltid från varje individs särskilda behov. Detta har varit vårt motto sedan 2005 då företags grundades och många känner igen oss tack vare detta.

Utöver massage erbjuder vi ett väldigt brett utbud av tjänster, bland annat Personal Training, fysioterapi, osteopati, lymfaterapi, hot stone massage, kinesiotejpning, zonterapi och babymassage!

Bekanta dig med vårt breda utbud och finn den tjänst som lämpar just dig. Boka tid redan idag så kommer du och din kropp garanterat att tacka dig senare. Varmt välkommen!

Våra nöjda kunder berättar (bläddra genom att klicka på bollarna)

Tack Ebe och hela familjen för utomordentlig behandling. Det är alltid lika avkopplande att komma till er och slappna av.

D

Tack Ebe för all hjälp Hilding och jag Margita har fått. Mitt svaga knä har blivit bättre och HILDING mår också bättre. Vi rekommenderar dina vårder för alla männnskor som har besvär med läder, svullna ben och fötter och bihåle problem TACK!

Margita och Hilding

Bekanta dig med vårt breda utbud

Klassisk massage

Klassisk massage är en traditionell behandling som påverkar både kroppen och humöret.

Idrottsmassage

Idrottsmassage försnabbar läkningsprocessen av skador och främjar återhämtning.

Hot Stone Massage

Klassisk massage är en traditionell behandling som påverkar både kroppen och humöret.

Personal Fysio Training

Vi gör upp en individuell träningsplan där vi beaktar just ditt specifika utgångsläge och dina önskemål.

Kinesiotejpning

Kinesiotejpning lämpar sig för smärttillstånd där muskler och leder behöver stödas och avslappnas.

Laservård

Laserbehandling främjar det lokala immunförsvaret, cirkulation i blod och lymfkärl samt ämnesomsättning i celler.

Fysioterapi

I vår fysioterapi får du färdigheter att förebygga och sköta problem i stöd och rörelsefunktioner.

Lymfaterapi

Lymfaterapi passar bl.a. för idrottsskador, behandling före och efter operationer, samt för gravida kvinnor och reumatiker.

Zonterapi

Zonterapi innefattar massage och behandling av så kallade reflexzoner i ben, öron och hander.

Osteopati

Osteopatens arbete är att undersöka och behandla kroppens leder och mjukvävnader.

Babymassage

Babymassage hjälper babyns hela kropp att slappna av efter en stressande födsel.