Babymassage

AMNINGS KONSULTATION

Amning är härligt när det lyckas, men alltid lyckas det inte utan komplikationer. I Fysio Ninja kan du få hjälp med amningens utmaningar, som till exempel kan vara dåligt suggrepp, amningsvärk, amningsstrejk, eller att hitta rätt amningsposition.

Det är vanligt med amningsproblem, men oftast går det att lösa. I amningskonsultationen ingår även massage o munjumppa.

Du kan enkelt boka en tid via vår nätbeställning. VÄLKOMMEN!

PRISLISTA

Längd Pris
per behandling 60 €
Våra nöjda kunder berättar (bläddra genom att klicka på bollarna)

Vår lilla dotter (2-4 veckor gammal) med sjuk mage var 4 ggr på zonterapi behandling hos Ebe och tyckte så mycket om det! Hon lugnade ner sig genast och njöt så mycket av fotmassagen. Jag rekommenderar till alla småttingar!

Baby

Dear Ebe, you changed radically our baby Leó. He cried for the first eight weeks of his life and in only three sessions within five days you helped him so much that he can now be himself without colicky pains. You turned his volume button from ”MAX” to ”MIN” and changed him into an always smiling and cute baby. He can fall asleep within 20 mins in the evening at any time. Thank you so much! Dora and the whole grateful family.

Dora

Ebes behandling gjorde under med vår dotter. Jag viste inte exakt varför vår dotter kinkades så på kvällarna och senare också på dagen, jag anade magbesvär men de vanliga tricksen hjälpte inte. Jag bestäme mig för att prova zonterapi. Jag kunde inte ha valt bättre. Ebe ”läste” vår dotter med förundarsvärd kunskap. Flickan njöt av behandlingen och magen fungerar mångfaldigt bättre, nacken är inte heller så spänd mer. Tösen är en mycket gladare bebis efter Ebes behandling. Jag rekommenderar varmt!

Martina Lindgren-Kontkanen

Här är en till berättelse om en liten, ledsen flicka som fick hjälp av kolikbehandlingen. Vår lilla E är idag, dryga 1 månad efter vårt sista och fjärde besök en helt annan bebis än den olyckliga person hon var då. Det blev bättre och bättre, och två veckor efter sista besöket hade hon helt tydligt mycket lättare att vara. Idag, i en ålder av 2,5 månader, ler och jollrar hon samt klarar av att vara för sig själv långa stunder, något som var helt otänkbart då. Symptomen skulle säkert ha lättat med tiden oavsett, men jag är övertygad om att det gick så snabbt som det gick tack vare kolikbehandlingen. Så ett stort tack, nu kan vi njuta av småbarnstiden!

Alexandra

Hej! Här kommer soliga och glada hälsningar från vår Pontus, snart 3 mån, som blev döpt i söndags. Efter den sista behandlingen började allt löpa bättre och bättre, och vi konstaterade snart att vi börjar ha en riktigt ”normal” baby! Magen var lite orolig på honom ännu några dagar efter behandlingen, men efter lite surfande på nätet kom jag fram till att många småttingar reagerar på råg, via modersmjölken alltså, så jag lämnade bort rågbrödet och magproblemen försvann med en gång! Nu är det ju lite svårt att hitta nyttigt, helt rågfritt bröd i butikerna, så jag bakar vårt bröd själv nu. Det jag märker att han ännu kan reagera på är när jag har dragit bodyn över huvudet och ska trä igenom armarna. Jag tror han får spunk när halshålet spänns mot halsen, psykiska traumor alltså. Och så påstår han att man nog inte behöver sova så mycket under dagen, men det har nog mera med Råstedtska gener och temperament att göra… Vi vill tacka er ännu en gång för den enorma hjälp vi fick, och för att hjälpen fanns till hands med så kort varsel, genast när vi behövde den! Vi har nu en son som beskrivs som ett ”solsken” av människor som träffar honom för första gången! Kram, Janina

Janina
Ebe Lindahl
Ebe Lindahl
0400 472 132
eba.lindahl(at)fysioninja.fi

Sjukskötare, lymfaterapeut, zonterapeut, laservårdare

Bettina Heiskari (o.s. Lindahl)
Bettina Heiskari (o.s. Lindahl)
040 775 4048
bettina.heiskari(at)fysioninja.fi

Fysioterapeut, Personal Fysio Trainer, laservårdare, hot-stone massör

Thomas Lindahl
Thomas Lindahl
040 717 4828
thomas.lindahl(at)fysioninja.fi

Osteopat, idrottsmassör, klassisk massör, laservårdare

Atte Kauppi
Atte Kauppi
050 304 3215
atte.kauppi(at)fysioninja.fi

Osteopat, idrottsmassör, klassisk massör

Nina Lindahl
Nina Lindahl
040 707 8638
nina.lindahl(at)fysioninja.fi

Zonterapeutisk baby-massör och ammningslärare