Laservård

LASERVÅRD

Med medicinsk laserbehandling kan man vårda bland annat smärttillstånd, muskelspänningar, blodcirkulation, infektioner och hudproblem. Under behandlingen kan du genast känna smärtlindring, men ibland kräver problemet flera behandlingar. Kronisk smärta kräver ofta ca 3–5 behandlingar.

Laservården känns behaglig, avslappnande och laserljuset värmer skönt. Under laserbehandlingen verkar laserljuset ända ner på cell- och vävnadsnivå vilket påverkar immunsystemet, blodcirkulationen, lymfacirkulationen, cellernas ämnesomsättning och frigör således prostaglandiner och endorfiner som lindrar smärtan. Vid sårvård försnabbar lasern epidelvävnadernas och kollagenets bildning samt förbättrar blodcirkulationen och minskar svullnad.

Medicinsk laserbehandling är en snabb, smärtfri, effektiv och riskfri behandling och används bl.a. vid:

 • smärttillstånd
 • muskel- och ledproblem
 • idrotts- och belastningsskador
 • svullnader och stukningar
 • spännings- och kramptillstånd
 • virus och bakterie-infektioner
 • sår- och tarmproblem
 • bihåleinflammationer
 • hälsporre
 • gikt
 • efter operationer

PRISLISTA

Längd Pris
per behandling 60 €

Laserbehandling är en ljusbehandling, som påverkar immunförsvaret, lymfkärlens blodcirkulation samt cellernas ämnesomsättning. Laserbehandlingen är mångsidig och kan användas till många ändamål. Den passar mycket bra för lindring av smärtor, främjandet av blodcirkulationen, samt förbättrande av det lokala immunförsvaret.

Javisst. Det lönar sig att pröva 3-4 på varandra följande dagar laserbehandling, för de inflammerade brösten. Vi har nått bra resultat och fått positiv respons.

Våra nöjda kunder berättar (bläddra genom att klicka på bollarna)

Hej! Jag har kämpat med en svår acne nu i 6 år. Allt har provats, både mediciner och behandlingar, men utan resultat. Min mamma gick hos Ebe för sin sjuka fot. Ebe föreslog att jag skulle komma och lasra mitt ansikte ett par gånger. Nu har jag gått några månader på behandling, både laser och lymfa. Mitt ansikte är Väldigt mycke bättre. Tack Ebe!

Laser

Tack, laserbehandlingen gav effektiv smärtlindring. Jag hade relativt svår värk under vänstra skulderblad, redan två timmar efter behandlingen var smärtan till 80 % borta och ännu en vecka efter behandlingen är smärtan fortfarande på lägre nivå. I mitt fall botar inte lasern grundorsaken till smärtan, men effektiv smärtlindring ger den. Lönar sig absolut att pröva.

Värk i skulderblad

Jag har länge pinats av s.k ”hälsporre” ”luupiikki”. Jag har regelbundet gått hos Fysioninja på vård. Jag har fått laser och zonterapi. Min häl är inte mera sååå sjuk som den varit. Har även fått hjälp för stela axlar och nacke.Min vän blev opererad i benen mot dålig blodcirkulation. Han fick laservård för sina sår som läkarna också tyckte att var otroligt hur fint såren lekte.

hälsporre
Ebe Lindahl
Ebe Lindahl
0400 472 132
eba.lindahl(at)fysioninja.fi

Sjukskötare, lymfaterapeut, zonterapeut, laservårdare

Bettina Heiskari (o.s. Lindahl)
Bettina Heiskari (o.s. Lindahl)
040 775 4048
bettina.heiskari(at)fysioninja.fi

Fysioterapeut, Personal Fysio Trainer, laservårdare, hot-stone massör

Thomas Lindahl
Thomas Lindahl
040 717 4828
thomas.lindahl(at)fysioninja.fi

Osteopat, idrottsmassör, klassisk massör, laservårdare

Atte Kauppi
Atte Kauppi
050 304 3215
atte.kauppi(at)fysioninja.fi

Osteopat, idrottsmassör, klassisk massör

Nina Lindahl
Nina Lindahl
040 707 8638
nina.lindahl(at)fysioninja.fi

Zonterapeutisk baby-massör och ammningslärare