urheiluhieronta

URHEILUHIERONTA

Urheiluhieronta palauttaa kovasta harjoittelusta, ja sillä on positiivisia vaikutuksia stressiin (kova harjoittelu aiheuttaa stressitilan kehoon). Urheiluhieronta vähentää harjoittelun jälkeistä lihasten turvotusta ja arkuutta.

Tekniikat vaihtelevat asiakkaan tavoitteiden myötä, kesken treeni –tai kilpakauden käytetään stimuloivia ja palauttavia tekniikoita. Kilpakauden jälkeen tai pidempien taukojen alettua tekniikat koostuvat enemmän lihasta muokkaavista otteista.

 Urheiluhieronta sopii kaikenikäisille. Urheiluhieronnan vaikutukset:

  • nopeuttaa vammojen paranemista
  • edistää palautumista
  • edesauttaa urheilijaa saavuttamaan optimaalisen tuloksen
  • poistaa lihaskireyttä ja jäykkyyttä
  • rentouttaa

Hierontaa voi verrata liikuntasuoritukseen, jossa kovan suorituksen jälkeen lihakset voivat kipeytä hieman. Jos olet ensimmäisiä kertoja hierottavana, saattaa tulla hoitoreaktio, eli lihakset kipeytyvät. Kipu on yleensä siedettävä ja näin ollen lihaksissa tapahtuu kehitystä.

Hieronnan jälkeen kannattaa juoda normaalia enemmän vettä. Lisäksi hoidon jälkeen kannattaa levätä, ja antaa lihaksiston palautua hieronnasta.

HINNASTO

Kesto Hinta
30 min 35 €
45 min 45 €
60 min 55 €
90 min 80 €

USEIN KYSYTTYÄ

Urheilijana ideaalisin päivä olisi tulla hoitoon lepopäivänä, koska hieronnan jälkeen ei saisi tehdä mitään raskaita harjoitteita tai muuta mikä rasittaisi lihaksia. Hieronnan jälkeen olisi hyvä ottaa rauhallisesti ja juoda enemmän vettä. Saunominen hieronnan jälkeen voi tehostaa hoidon vaikutusta.

Hierontaa voi verrata liikuntasuoritukseen, jossa kovan suorituksen jälkeen lihakset voivat kipeytä hieman. Jos olet ensimmäistä kertaa hierottavana, syntyy luultavasti hoitoreaktio, eli lihakset kipeytyvät. Kipu on yleensä siedettävä ja näin ollen lihaksissa tapahtuu kehitystä. Mutta jos kipu on liian kova tarkoittaa se että on ehkä käytetty vähän liikaa voimaa hieroessa. Näin ollen on erittäin tärkeää kommunikoida hierojan kanssa hoidon aikana ja myös hoidon jälkeen ja on myös hyvä antaa palautetta.

Voimakas liikunta ennen hierontaa on mahdollista, mutta hieronnan jälkeen sitä ei suositella. Optimaalisen hoitotuloksen aikaansaamiseksi tulisi välttyä kovasta liikunnasta muutamaksi päiväksi, koska hieronnan vaikutus jatkuu vielä hieronnan jälkeen. Kevyt liikunta, venyttely tai saunominen ei sen sijaan ole este.

Tyytyväiset asiakkaamme kertovat (klikkaa palloja selataksesi)

Matkustan paljon työkseni ja runsaan istumisen johdosta alaselkä on usein jumissa. Olen käynyt Atten luona nyt pari kertaa ja hän on molemmilla kerroilla saanut alaselkäni kuntoon. Kiitos siitä Attelle.

Tyytyväinen
Ebe Lindahl
Ebe Lindahl
0400 472 132
ebe.lindahl(at)fysioninja.fi

Sairaanhoitaja, lymfaterapeutti, vyöhyketerapeutti, laserhoitaja

Bettina Heiskari (o.s. Lindahl)
Bettina Heiskari (o.s. Lindahl)
040 775 4048
bettina.heiskari(at)fysioninja.fi

Fysioterapeutti, Personal Fysio Trainer, laserhoitaja, kuumakivihieroja

Thomas Lindahl
Thomas Lindahl
040 717 4828
thomas.lindahl(at)fysioninja.fi

Osteopaatti, urheiluhieroja, klassinen hieroja, laserhoitaja

Atte Kauppi
Atte Kauppi
050 304 3215
atte.kauppi(at)fysioninja.fi

Osteopaatti, urheiluhieroja, klassinen hieroja

Nina Lindahl
Nina Lindahl
040 707 8638
nina.lindahl(at)fysioninja.fi

Vyöhyketerapeuttinen vauva-hieroja ja imetysohjaaja