Skaffa dig en egen Personal Fysio Trainer

Har du alltid drömt om, att gå ner i vikt, bli av med extra fett, möjligtvis en sixpack, viktminskning, större muskler, en fastare kropp, eller annars bara om god hälsa och positiva livsstilsförändringar, som du i samband med regelbunden motion och med hjälp av kostråd kan nå?

Nu har du möjlighet att förverkliga dina drömmar. Om du vet att du är för lat för att ta dig själv i kragen och göra något år saken, så har du nu din livs chans att ta tag i telefonen och ringa mig. Alla ålders och typs människor är välkomna till min träning.

Jag har en bred idrottsbakgrund och erfarenhet från: handbollslandslaget, sprintlöpning, uthållighetslöpning, tennis, skidning, simning, golf, judo, pilates, yooga och konditionssalsträning. Jag har alltid älskat idrott, både bollspel, lagsporter och individuella grenar samt den feelisen man efter en bra träning eller tävling når. Jag anser även att idrottens andra sida är mycket viktig: att ta väl hand om sig själv och sin kropp. Vid sidan om min idrottskarriär har jag utbildat mig till fysioterapeut så vid behov kan vi tillägga klassisk massage, fysioterapi och laservård till Personal Fysio Trainer -paketen.

Du behöver inte vara rädd att vi skulle träna varje dag eller för mycket. Träningsprogrammet är personligt och anpassat just efter dina egna önskemål och målsättningar. Vi tränar där vi lämpligast anser och då det passar dig! Kom ihåg att och det inte spelar någon roll I hurdan form du befinner dig i, det är min uppgift att hjälpa dig att nå dit du vill!

Så här börjar du Personal Fysio Training vid Fysio Ninja
1) Boka ett intervjubesök/planeringssamtal via tidsbeställningen på webben eller per telefon.
2) Efter besöket kan du köra igång själva träningen med din personliga tränare. Vi lägger upp ett personligt träningsprogram som hjälper dig att komma i form.

Jag svarar gärna på tilläggsfrågor. Ni kan kontakta mig per telefon, via SMS eller per e-post. Mina kontaktuppgifter finns nedan:


E-post: bettina.heiskari@fysioninja.fi [bettina.lindahl@fysioninja.fi]
Telefonnummer: 040-7754048


Personal Fysio Trainer - Erbjudande

ERBJUDANDE: 10xPFT + träningsprogram


Vi erbjuder även förmånliga Personal Fysio Trainer - paket:


VÄLKOMMEN!BEHANDLINGAR