Hanki oma Personal Fysio Trainer

Oletko aina haaveillut terveellisemmästä elämäntavasta, sixpackista, laihduttamisesta, isommista lihaksista, kiinteämmästä vartalosta, tai muuten vaan liikkumisen ilosta ja hyvinvoinnista?

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Jos tiedät että olet liian laiska saadaksesi itsesi kuntoon, sinulla on nyt mahtava tilaisuus tarttua puhelimeen ja soittaa minulle. Kaikenikäiset ja kuntoiset ihmiset ovat tervetulleita valmennukseeni.

Minulla on laaja tausta erilaisista urheilumuodoista: käsipallomaajoukkueesta, juoksusta, tenniksestä, hiihdosta, uinnista, golfista, judosta, pilateksesta, joogasta ja salilla treenaamisesta. Olen aina rakastanut urheilemista, sekä pallopelejä että henkilökohtaisia lajeja ja sitä fiilistä mitä hyvän treenin tai kisan jälkeen saavuttaa. Pidän tärkeänä myös urheilun toista puolta eli itsestään huolehtimisesta. Urheilun ohella olen valmistunut fysioterapeutiksi joten Personal Fysio Trainer pakettiin voidaan tarvittaessa lisätä sinulle klassista hierontaa, fysioterapiaa ja laserhoitoa.

Harjoittelussamme kaikki liikuntamuodot ovat sallittuja, harjoittelemme missä yhdessä parhaaksi näemme ja silloin kun sinulle sopii. Sinun ei tarvitse pelätä että harjoituksia olisi joka päivä useita tunteja mutta kunnon kohentaminen vaatii säännöllisen treenin 3-4 kertaa viikossa. Laadimme sinulle henkilökohtaisen ohjelman ihan sinun mahdollisuuksien ja aikasi mukaan.

Näin aloitat Personal Fysio Training harjoittelun Fysio Ninjassa
1) Varaa haastattelu-/suunnittelukäynti nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse
2) Haastattelukäynnin jälkeen voit aloittaa varsinaiset harjoitukset Personal Fysio Trainerin avulla. Laadimme sinulle omien tavoitteesi mukaisen henkilökohtaisen harjoitusohjelman.


Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. Voit olla yhteydessä minuun puhelimitse, tekstiviestitse tai sähköpostitse. Yhteystietoni löytyvät alta:


Sähköpostiosoite: bettina.heiskari@fysioninja.fi [bettina.lindahl@fysioninja.fi]
Puhelinnumero: 040-7754048


Personal Fysio Trainer - Tarjous

TARJOUS: 10xPFT + treeniohjelmat


Nyt saat myös edulliset Personal Fysio Trainer - paketit:


TERVETULOA!HOITOMUODOT